Amsterdam Scheepvaartmuseum | 27 t/m 29 mei

Eind mei meren we aan bij het Scheepvaartmuseum in Amsterdam! Op welke dag kom jij langs?

Optimist on Tour in Amsterdam

Tijdens de Dutch Water Week worden er verschillende watersportactiviteiten in Nederland georganiseerd. Eind mei meren we daarom weer aan in Amsterdam! Kinderen met zwemdiploma A kunnen tijdens hun bezoek aan het Scheepvaartmuseum gratis kennismaken met zeilen, kanovaren of suppen bij Optimist on Tour. Daarnaast is er voor alle kinderen een waterlaboratorium waarin ze met labjas aan, verschillende interessante proefjes met water kunnen doen en er meer over leren. Dit is vrij toegankelijk. Kom je het ook een keer proberen?
  • Op zaterdag 27 mei, zondag 28 mei en maandag 29 mei (pinkesteren) organiseert het Watersportverbond Optimist on Tour samen met het Scheepvaartmuseum bij het Scheepvaartmuseum. Bezoekers van het museum kunnen op zaterdag, zondag en maandag tussen 10:30-16:30 uur gratis mee doen met het programma van Optimist on Tour. Deelnemers aan Optimist on Tour hebben een entree ticket voor het museum nodig. Als je je via ons inschrijft krijg je een kortingscode toegestuurd. Via deze link kan je dan met korting (2de kaartje gratis) naar het museum! Optimist on Tour is een gratis evenement ín het Scheepvaartmuseum. 
Locatie:
  • Scheepvaartmuseum Amsterdam, entree ticket voor museum is vereist. Stadpashouders hebben al gratis toegang tot het museum dus hoeven géén apart kaartje voor het museum te kopen bij deelname aan Optimist on Tour.

 

Optimist on Tour is een samenwerking tussen