TeamNL Olympic Festival

Van 23 juli t/m 8 augustus meren we aan in Den Haag bij het TeamNL Olympic Festival. Op welke dag kom jij langs?

Optimist on Tour op het TeamNL Olympic Festival

De Olympische Spelen toch van heel dichtbij meemaken? Klinkt ultiem… Nou, dat is het ook en het kan! In Den Haag is hét thuisblijfevenement voor Nederlanders tijdens de Olympische Spelen. Het TeamNL Olympic Festival: sport doen, sport kijken en sport beleven! 

Van 23 juli tot en met 8 augustus 2021 wordt hét sportstrand van Den Haag omgetoverd tot een prachtig festival dat de olympische sferen van Tokio naar Nederland brengt. Overdag kun je zelf allerlei sporten beoefenen onder begeleiding van meer dan 50 verschillende sportbonden en kun je live de Olympische Spelen volgen op grote tv-schermen. Klik hier om nog meer te weten te komen over Olympic Festival!

Optimist on Tour mag natuurlijk niet op dit grote sportfestijn ontbreken. Tijdens het Olympic Festival kun je met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons zeilen, suppen, windsurfen en kanovaren! Wie weet loop je ook nog wel een Olympische sporter tegen het lijf en kun je ze vanalles vragen over hun belevenissen in Tokio!

Locatie:
Sportstrand van Den Haag
Strandweg 4 
Scheveningen 

Parkeren:
Voor meer informatie over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid klik hier

Verhinderd?
Ben je verhinderd en wil je je ticket annuleren of liever meedoen met een ander tijdslot. Klik hier voor meer informatie over het annuleren en wijzigen van je ticket

 

Optimist on Tour is gratis maar om het terrein van het Olympic Festival te kunnen betreden moet je een ticket kopen. Voor toegang tot het TeamNL Olympic Festival is het volgende vereist:

- Een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatief testbewijs
- Identiteitsbewijs
- Toegangstickets maximale aantallen van bezoekers Optimist on Tour is een samenwerking tussen