Den Haag - Scheveningen | 10 t/m 20 augustus

Van 10 t/m 20 augustus meren we aan op het strand van Scheveningen tijdens het Allianz WK zeilen. Op welke dag kom jij langs?

Optimist on Tour op het strand tijdens Allianz WK zeilen

Het Allianz WK zeilen van heel dichtbij meemaken? Klinkt cool… Nou, dat is het ook en het kan! In Den Haag wordt tijdens het WK een groot evenemententerrein ingericht waar je zelf de watersport kan zien, doen en beleven. Van 10 tot en met 20 augustus 2023 wordt hét sportstrand van Den Haag omgetoverd tot een prachtig festival dat de Nederlands een stukje dichter bij het water brengt. Overdag kun je de wedstrijden volgen op grote tv-schermen. S'avonds is er ook van alles te doen op en rondom het festivalterrein. 

Optimist on Tour mag natuurlijk niet op dit grote sportfestijn ontbreken. Tijdens het Allianz WK zeilen kun je met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons zeilen, suppen, windsurfen en kanovaren! Wie weet loop je ook nog wel een Olympische sporter tegen het lijf en kun je ze van alles vragen over hun belevenissen tijdens het WK!

Locatie:
Sportstrand van Den Haag
Strandweg 4 
Scheveningen 

Binnenkort kun je je inschrijven via een link op deze website!

Verhinderd?
Ben je verhinderd en wil je je ticket annuleren of liever meedoen met een ander tijdslot. Klik hier voor meer informatie over het annuleren en wijzigen van je ticket

Optimist on Tour is een samenwerking tussen