Den Haag - Scheveningen | 10 t/m 20 augustus

Van 10 t/m 20 augustus meren we aan op het strand van Scheveningen tijdens het Allianz WK zeilen. Op welke dag kom jij langs?

Optimist on Tour op het strand tijdens Allianz WK zeilen

Het Allianz WK zeilen van heel dichtbij meemaken? Klinkt cool… Nou, dat is het ook en het kan! In Den Haag wordt tijdens het WK een groot evenemententerrein ingericht waar je zelf de watersport kan zien, doen en beleven. Van 10 tot en met 20 augustus 2023 wordt hét sportstrand van Den Haag omgetoverd tot een prachtig festival dat de Nederlands een stukje dichter bij het water brengt. Overdag kun je de wedstrijden volgen op grote tv-schermen. S'avonds is er ook van alles te doen op en rondom het festivalterrein. 

Optimist on Tour mag natuurlijk niet op dit grote sportfestijn ontbreken. Tijdens het Allianz WK zeilen kun je met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons zeilen, suppen, windsurfen en kanovaren! Wie weet loop je ook nog wel een Team Allianz topsporter tegen het lijf en kun je ze van alles vragen over hun belevenissen tijdens het WK! Meer weten over het programma tijdens het Allianz WK zeilen? Check deze website. 

Locatie:
Sportstrand van Den Haag
Strandweg 4 
Scheveningen 

Verhinderd?
Ben je verhinderd en wil je je ticket annuleren of liever meedoen met een ander tijdslot? Pas je ticket handig en snel aan via de link onderaan in de bevestigingsmail van je inschrijving. Zo geef je andere kinderen ook nog de kans om mee te doen met Optimist on Tour. 

Woon je in Duindorp of Scheveningen?
Dan hebben we goed nieuws! Speciaal voor kinderen die wonen in Duindorp en Scheveningen, hebben we rondes gereserveerd. Elke dag van 10:00 uur tot 11:00 uur kun je gratis meedoen met het programma van Optimist on Tour. Hiervoor moet je je wel vooraf aanmelden omdat toestemming van een ouder/verzorger nodig is (vol=vol). Bij de inschrijving via de link hieronder voer je je postcode in zodat we kunnen checken of je in Scheveningen of Duindorp woont. Tot op het strand!

Heb je een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking of bepaalde gedragsproblematiek? 
Dan hebben we goed nieuws! Speciaal voor kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben, hebben we rondes gereserveerd. Op 11 t/m 13 augustus van 10:00 uur tot 17:00 uur kun je gratis meedoen met het programma van Optimist on Tour. Hiervoor moet je je wel vooraf aanmelden per mail, omdat we graag persoonlijk jouw wensen en behoeften willen afstemmen (vol=vol). Bij de inschrijving via de link hieronder kun je meer informatie vinden over de mogelijkheden rondom het aangepast watersporten en hoe je je hier voor kunt aanmelden. Let op: je kunt je hiervoor niet aanmelden via de bovenste link, wel per mail. Tot op het strand!

Optimist on Tour is een samenwerking tussen