Den Helder | 29 juni t/m 1 juli

Eind juni meren we aan in Den Helder tijdens Sail Den Helder! Kom jij ook langs?

Optimist on Tour in Den Helder

Eind juni meren we met Optimist on Tour aan in Den Helder tijdens Sail Den Helder. Samen met Stichting Sail Den Helder, Burgemeester de Noordzee en het Reddingmuseum organiseren we deze editie van Optimist on Tour. Overdag komen er basisschoolleerlingen van groep 5 t/m groep 8 kennis maken met kanovaren, zeilen & suppen. Na schooltijd en op zaterdag is er ruimte voor alle kinderen uit de omgeving om gratis kennis te maken met de watersport. 

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Daarnaast kunnen kinderen verschillende proefjes doen in het waterlaboratorium om op een speelse manier meer te leren over water. Kom je het ook een keer proberen? Op het evenementen terrein is nog veel meer te doen voor jeugd én volwassenen!

Locatie

Willemsoord, Den Helder

Via de app van Sail Den Helder kun je de plattegrond gebruiken en de exacte locatie vinden. Op het terrein zal ook met bordjes de route aangegeven worden. 

 

Meer informatie over Sail Den Helder

Van 29 juni tot en met 2 juli 2023 vindt de zesde editie van Sail Den Helder plaats. Het evenement biedt indrukwekkende Tall Ships, een exclusief kijkje achter de schermen bij de Koninklijke Marine en spetterende live entertainment. Sail Den Helder valt wederom samen met de Marinedagen, die door de Koninklijke Marine worden georganiseerd. Dankzij de bijzondere samenwerking tussen de twee evenementen belooft het een spectaculair nautisch weekend te worden en een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op deze website

Optimist on Tour is een samenwerking tussen