Pampus | 2 en 3 juni

In juni meren we tijdens de Dutch Water Week voor een tweede keer dit jaar met Optimist on Tour aan op het Forteiland Pampus. Kom je ook langs?

Optimist on Tour op forteiland Pampus

In juni meren we tijdens de Dutch Water Week voor een tweede keer dit jaar met Optimist on Tour aan op het Forteiland Pampus. Samen met de Koninklijke Roei en Zeilvereniging (KNR&ZV) en Pampus organiseren we deze editie. Overdag op vrijdag komen er basisschoolleerlingen van groep 5 t/m groep 8 kennis maken met kanovaren, zeilen & suppen. Na schooltijd en op zaterdag is er de hele dag ruimte voor alle kinderen uit de omgeving om gratis kennis te maken met de watersport.

Tijdens de Dutch Water Week zal Pampus omringd worden door verschillende wedstrijden op het water. Meer informatie over het programma volgt binnenkort op deze pagina.

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Kom je het ook een keer proberen?

 

Let op: Check voordat je een tijdslot reserveert eerst of er op het juiste tijdstip een plekje vrij is op de veerboot (zie hieronder). 

 

Locatie

Forteiland Pampus. Het eiland is te bereiken met een eigen boot of veerboot vanuit Muiden of Amsterdam IJburg. Kijk voor meer informatie over afvaartijden op deze website van Pampus. Check hier direct de beschikbaarheid en kosten van tickets voor de veerboten. 

Optimist on Tour is een samenwerking tussen