Pampus | 18 t/m 21 mei

In mei meren we met Optimist on Tour aan op Pampus tijdens het festival Proef Pampus. Kom je ook langs?!

Optimist on Tour op forteiland Pampus

In mei meren we met Optimist on Tour aan op forteiland Pampus tijdens het festival Proef Pampus. Samen met KNR&ZV en Pampus organiseert het Watersportverbond deze editie van Optimist on Tour. In het Hemelvaart weekend is er elke dag de ruimte voor alle kinderen uit de omgeving en jonge bezoekers van het festival, om gratis kennis te maken met de watersport. Het enige wat je nodig hebt is een ticket naar het eiland, zwemdiploma A en toestemming van een ouder/verzorger via de digitale inschrijflink hieronder. 

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Ook leren de kinderen meer over water. Kom je het ook een keer proberen?

Let op: Check voordat je een tijdslot reserveert eerst of er op het juiste tijdstip een plekje vrij is op de veerboot (zie hieronder). 

 

Locatie

Forteiland Pampus. Het eiland is te bereiken met een eigen boot of veerboot vanuit Muiden of Amsterdam IJburg. Kijk voor meer informatie over afvaartijden op deze website van Pampus. Check hier direct de beschikbaarheid en kosten van tickets voor de veerboten. 

Optimist on Tour is een samenwerking tussen