Rotterdam | 9 juli

In juli meren we aan met Optimist on Tour bij Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging De Maas, Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV) en de Kralingsche Zeilclub (KZC) op de Kralingse Plas in Rotterdam

Schrijf je nu in! 

De volgende verenigingen organiseren 9 juli een opendag: Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging De Maas, Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV) en de Kralingsche Zeilclub (KZC)

Op 9 juli openen deze drie verenigingen hun deuren voor kinderen die willen zeilen. Zij organiseren activiteiten in vier verschillende type boten zoals de Optimist, Valk, RS Feva en Catamaran. Zeilervaring is niet nodig. Gekwalificeerde instructeurs van de verenigingen begeleiden je en leren je de (eerste) kneepjes van het zeilen. Ouders zijn van harte welkom om hun kinderen van dichtbij te bekijken. 

Locatie:
Rotterdamsche Zeilvereeniging

Kralingse Plaslaan 113

3062 CD Rotterdam
Meer info https://www.rzv.nl/ 

Locatie:

Kralingsche Zeilclub
Langepad 25

3062 CJ Rotterdam
Meer info https://kralingschezeilclub.nl/kzc 

Locatie:
KR&ZV De Maas
Zeillocatie Kralingse Plas
Kralingse Plaslaan 121
3062 CD  Rotterdam

Geef hieronder aan hoeveel kinderen je wilt inschrijven voor Optimist on Tour Kralingse Plas in Rotterdam. Door het afnemen van een ticket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Wij gebruiken het systeem van Eventbrite om alle registraties voor Optimist on Tour te verwerken. 

Optimist on Tour is een samenwerking tussen