Rotterdam | 22 en 23 september

In september meren we aan met Optimist on Tour in Rotterdam bij het Maritiem Museum. Kom jij ook langs?

Optimist on Tour Rotterdam 

In september meren we aan in Rotterdam bij het Maritiem Museum! Overdag kunnen alle kinderen t/m 12 jaar met zwemdiploma A, gratis kennis maken met kanovaren, suppen en zeilen. Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Daarnaast kunnen kinderen verschillende proefjes doen in het waterlaboratorium om op een speelse manier meer te leren over water. Kom je het ook een keer proberen?

Ga met korting naar het Maritiem Museum

Als deelnemer aan Optimist on Tour in de Maritiem Museum Haven krijg je 2,50 euro korting op je bezoek aan het Maritiem Museum diezelfde dag. Hét museum voor grote en kleine avonturiers dat je voorbij de horizon laat kijken. Leer in de ‘Offshore Experiene’ alles over energiewinning op zee of ontdek in de tentoonstelling ‘Bestemming Havenstad’ hoe Rotterdam de grootste haven van Europa werd. Meer info over wat er allemaal te zien is in het museum vind je op www.maritiemmuseum.nl

Locatie:

  • Maritiem Museum
  • Leuvehaven 1
  • 3011 EA Rotterdam

Heb je een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking of bepaalde gedragsproblematiek? 
Dan hebben we goed nieuws! Speciaal voor kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben, hebben we rondes gereserveerd. Op 22 september van 15:00 tot 18:00 uur en op 23 september van 10:00 uur tot 13:00 uur kun je gratis meedoen met het programma van Optimist on Tour. Hiervoor moet je je wel vooraf aanmelden per mail, omdat we graag persoonlijk jouw wensen en behoeften willen afstemmen (vol=vol). Bij de inschrijving via de link hieronder kun je meer informatie vinden over de mogelijkheden rondom het aangepast watersporten en hoe je je hier voor kunt aanmelden. Let op: je kunt je hiervoor niet aanmelden via de bovenste link, wel per mail. Tot in de haven van het Maritiem Museum!

Optimist on Tour is een samenwerking tussen