Rotterdam | 14 t/m 18 juni

In juni meren we aan met Optimist on Tour in Rotterdam bij het Maritiem Museum. Kom jij ook langs?

Optimist on Tour Rotterdam 

In juni meren we aan in Rotterdam bij het Maritiem Museum! Overdag komen er van maandag tot en met vrijdag basisschoolleerlingen van groep 5 t/m groep 8 kennis maken met kanovaren, suppen en zeilen. Na schooltijd is er ruimte voor alle kinderen uit de omgeving om gratis kennis te maken met de watersport. 

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Daarnaast kunnen kinderen verschillende proefjes doen in het waterlaboratorium om op een speelse manier meer te leren over water. Kom je het ook een keer proberen?

Ga met korting naar het Maritiem Museum

Als deelnemer aan Optimist on Tour in de Maritiem Museum Haven krijg je 2,50 euro korting op je bezoek aan het Maritiem Museum diezelfde dag. Hét museum voor grote en kleine avonturiers dat je voorbij de horizon laat kijken. Kom je spelen in de haven van Professor Plons? Leer alles over energiewinning op zee of bekijk de engste zeemonsters eens van dichtbij. Kijk voor meer informatie op www.maritiemmuseum.nl

Locatie:
Maritiem Museum
Leuvehaven 1

3011 EA Rotterdam

Optimist on Tour is een samenwerking tussen