Rotterdam | 20 t/m 23 september

In september meren we aan met Optimist on Tour in Rotterdam bij het Maritiem Museum. Kom jij ook langs?

Optimist on Tour Rotterdam 

In september meren we aan in Rotterdam bij het Maritiem Museum! Overdag komen er van woensdag t/m vrijdag basisschoolleerlingen van groep 5 t/m groep 8 kennis maken met kanovaren, suppen en zeilen. Na schooltijd en op zaterdag is er ruimte voor alle kinderen uit de omgeving om gratis kennis te maken met de watersport. 

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Daarnaast kunnen kinderen verschillende proefjes doen in het waterlaboratorium om op een speelse manier meer te leren over water. Kom je het ook een keer proberen?

Ga met korting naar het Maritiem Museum

Als deelnemer aan Optimist on Tour in de Maritiem Museum Haven krijg je 2,50 euro korting op je bezoek aan het Maritiem Museum diezelfde dag. Hét museum voor grote en kleine avonturiers dat je voorbij de horizon laat kijken. Kom je spelen in de haven van Professor Plons? Leer alles over energiewinning op zee of bekijk de engste zeemonsters eens van dichtbij. Kijk voor meer informatie op www.maritiemmuseum.nl

Locatie:

  • Maritiem Museum
  • Leuvehaven 1
  • 3011 EA Rotterdam

 

Binnenkort kun je op deze pagina meer informatie vinden over het inschrijven!

Optimist on Tour is een samenwerking tussen