Zaanse Schans | 5 t/m 8 juli

Begin juli meren we aan op de Zaanse Schans! Kom jij ook langs?

Optimist on Tour op de Zaanse Schans

Begin juli meren we met Optimist on Tour aan op de prachtige hotspot De Zaanse Schans in Zaandam. Samen met de gemeente Zaanstad, Stichting Stad aan de Zaan, de Zaansche Molen, Stichting de Zaanse Schans en met steun van Dekker Watersport, de OM Bouwgroep, Funderingstechnieken de Coogh, restaurant De Hoop op d'Swarte Walvis, Het Zaanse Bakkertje, Brouwerij HOOP, Eat & Meat Foodtruck en Kiss Bakery organiseren we deze editie van Optimist on Tour.

Overdag komen er basisschoolleerlingen van groep 5 t/m groep 8 kennis maken met kanovaren, zeilen & suppen. Na schooltijd en op zaterdag is er ruimte voor alle kinderen uit de omgeving om gratis kennis te maken met de watersport.

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Daarnaast kunnen kinderen verschillende proefjes doen in het waterlaboratorium om op een speelse manier meer te leren over water. Kom je het ook een keer proberen?

Locatie

Kalverringdijk 25, 1509 BT Zaandam

Optimist on Tour is een samenwerking tussen