Zwembad Alphen aan den Rijn (Aquarijn) - Vrijdag 3 maart 2023

Optimist on Tour in zwembad Aquarijn in Alphen aan den Rijn

Zin in een middag waterpret in het zwembad? En wil je op een veilige manier leren vertrouwd te raken met bijvoorbeeld omslaan in een Optimist (eenpersoons zeilboot) en wat te moeten doen als dat gebeurt? Speciaal voor jou is er de spectaculaire versie van Optimist on Tour in zwembad Aquarijn!

In de veilige en vertrouwde omgeving van zwembad Aquarijn leer je meer over hoe je veilig het water op gaat. Wist jij bijvoorbeeld dat je gewoon kan ademen onder een omgeslagen optimist? En dat je met een simpel trucje de boot weer snel rechtop hebt?

Je leert deze dag allerlei trucjes zodat jij veilig en met plezier het water op gaat. En nog leuker! Er zijn ook kano’s en andere spelletjes. Je hebt geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma. De activiteit wordt geheel gratis aangeboden tijdens het vrij zwemmen (13:00-17:50 uur). Het enige wat je moet betalen is een entreebewijs (€5,00). Met dit entreebewijs kun je een half uur voorafgaand aan je ronde vrij zwemmen en 1 uur mee doen met Optimist on Tour. Koop via deze link dus nu je entreebewijs. Let op: Op =Op, per ronde is er plek voor 48 kinderen! 

De rondes duren een uur en zijn op de volgende tijden: 

  • Ronde 0: 13:45 - 14:45 uur (Gereserveerd voor BSO)
  • Ronde 1: 15:00 – 16:00 uur
  • Ronde 2: 16:15 – 17:15 uur

Klik hier voor een sfeerimpressie van de activiteit.

 

Locatie

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10, 2403 RA
Alphen aan den Rijn

Optimist on Tour is een samenwerking tussen