Zwembad Hoofddorp - Vrijdag 6 januari 2023

In januari meren we met Optimist on Tour aan bij Zwembad Hoofddorp! Kom jij ook langs?

Optimist on Tour in zwembad Hoofddorp in Sportcomplex Koning Willem-Alexander

Zin in een middag waterpret in het zwembad? En wil je op een veilige manier leren vertrouwd te raken met bijvoorbeeld omslaan in een Optimist (eenpersoons zeilboot) en wat te moeten doen als dat gebeurt? Speciaal voor jou is er de spectaculaire versie van Optimist on Tour in zwembad Hoofddorp!

In de veilige en vertrouwde omgeving van zwembad Hoofddorp leer je meer over hoe je veilig het water op gaat. Wist jij bijvoorbeeld dat je gewoon kan ademen onder een omgeslagen optimist? En dat je met een simpel trucje de boot weer snel rechtop hebt?

Je leert deze dag allerlei trucjes zodat jij veilig en met plezier het water op gaat. En nog leuker! Er zijn ook kano’s en andere spelletjes. Je hebt geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma. De activiteit wordt geheel gratis aangeboden tijdens het vrij zwemmen (12:00-17:00 uur). Het enige wat je moet betalen is een entreebewijs voor het zwembad. Met dit entreebewijs kun je de hele middag vrij zwemmen en 1 uur mee doen met Optimist on Tour.  Via deze link kun je alvast het entreebewijs kopen maar dit kan ook ter plekke bij de balie van het zwembad. 

De rondes duren een uur en zijn op de volgende tijden: 

  • Ronde 1: 10:45 – 11:45 uur
  • Ronde 2: 11:55 – 12:55 uur
  • Ronde 3: 13:05 – 14:05 uur

Klik hier voor een sfeerimpressie van de activiteit.

 

Locatie

Bennebroekerweg 800, 2134 AB Hoofddorp

Optimist on Tour is een samenwerking tussen