Sterrenbad Sportfondsen Wassenaar - Woensdag 1 maart 2023

Optimist on Tour in Het Sterrenbad van Sportfondsen Wassenaar

Zin in een middag waterpret in het zwembad? En wil je op een veilige manier leren vertrouwd te raken met bijvoorbeeld omslaan in een Optimist (eenpersoons zeilboot) en leren wat te moeten doen als dat gebeurt? Speciaal voor jou is er de spectaculaire versie van Optimist on Tour in het Sterrenbad!

In de veilige en vertrouwde omgeving van het zwembad Het Sterrenbad leer je meer over hoe je veilig het water op gaat. Wist jij bijvoorbeeld dat je gewoon kan ademen onder een omgeslagen optimist? En dat je met een simpel trucje de boot weer snel rechtop hebt?

Je leert deze dag allerlei trucjes zodat jij veilig en met plezier het water op gaat. En nog leuker! Er zijn ook kano’s en andere spelletjes. Je hebt geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma. De activiteit wordt geheel gratis aangeboden tijdens het vrij zwemmen (10:00-14:00). Omdat er door het zwembad wel kosten aan verbonden zitten (zwembadwater, instructeurs en materiaal), kost een entreebewijs €10,00. Met dit entreebewijs kun je de hele dag vrij zwemmen én 1 uur mee doen met Optimist on Tour. Het entreebewijs is te koop bij de ingang van het zwembad. 

De rondes duren een uur en zijn op de volgende tijden: 

  • Ronde 1: 11:30 – 12:30 uur
  • Ronde 2: 12:40 - 13:40 uur

Klik hier voor een sfeerimpressie van de activiteit.

Locatie

Generaal Winkelmanlaan 2, 2243 AZ Wassenaar

Aanmelden

Voor deelname aan dit evenement is toestemming van een ouder/verzorger nodig. Via onderstaande aanmeldlink kun je je kind aanmelden en geef je automatisch toestemming. Doe dit dus alvast want op=op, per ronde is er plek voor 48 kinderen. Het is ook mogelijk om ter plekke bij de ingang van het zwembad je kind aan te melden. 

Optimist on Tour is een samenwerking tussen