Regio Groningen

Is jouw zoon of dochter enthousiast en toe aan nog meer avontuur op het water? Dan bieden verenigingen of vaarscholen verschillende mogelijkheden in de Regio Groningen.

Zeilvereniging Schildmeer

Adres: Roegeweg 3A, 9629 PA Steendam

Website: www.zeilverenigingschildmeer.nl

Proeflessen

  • We organiseren een proefaanbod op drie woensdagavonden: 26 juni, 3 juli en 10 juli, waarbij kinderen kennis kunnen maken met zeilen. We starten om 18:30 uur en de zeilles duurt tot ongeveer 20:30 uur.
  • Aanmelden: Voor meer informatie of voor opgave, kun je mailen naar training@zeilverenigingschildmeer.nl of bellen naar 06 – 299 678 37. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van ons.
  • Informatie: Zeilvereniging Schildmeer is een actieve zeilvereniging die al sinds 1942 bestaat. En is één van de grootste zeilverenigingen van Noord-Nederland. Een gezellige groep van ongeveer 40 jeugdzeilers leert bij ons spelenderwijs om veilig te zeilen in een Optimist. Hierbij krijgen ze persoonlijke begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. Onze zeillessen zijn wekelijks op vrijdagavond van april tot en met september. In het najaar geven we zeillessen in het weekend en het hele jaar door organiseert de jeugdcommissie leuke activiteiten. Durf jij het avontuur aan te gaan?
  • Wat ga je doen? De kosten voor deze proeflessen bedragen in totaal € 30,-. Daarnaast krijg je tijdens de proeflessen een zwemvest van de vereniging. Je hoeft niet te beschikken over eigen boot en zeilkleding; een regenbroek, jas en stevige schoenen zijn voldoende. De proeflessen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar en een zwemdiploma is vereist.

 

Zeil- en surfschool Meerstad

Adres
Waterviolier 3
9613 BH Groningen

Website
https://www.zeilsurfschoolmeerstad.nl/ 

Proeflessen

  • Zomerzeilkampen: 4 aparte weken in de zomervakantie met 10% korting.  
  • Aanmelden: Ga naar https://www.zeilsurfschoolmeerstad.nl/lessen-jeugd/ of bel voor meer informatie over de kortingscode naar 050-2030106
  • Informatie: Zeilschool, surfschool, zomerkamp, ja hoor, we zijn het allemaal! Bij ons ga je een gave tijd tegemoet. Je leert op een professionele manier varen met de modernste materialen. Maar minstens zo belangrijk is de fun. Kicken als jij je boot door de golven stuurt of op de plank over de plas vliegt! Genieten in de zon, zwemmen in het meer en lol maken met al je (nieuwe) vrienden.

Optimist on Tour is een samenwerking tussen