Regio Groningen

Is jouw zoon of dochter enthousiast en toe aan nog meer avontuur op het water? Dan bieden verenigingen of vaarscholen verschillende mogelijkheden in de Regio Groningen.

Zeilvereniging Schildmeer

Adres
Roegeweg 3A
9629 PA Steendam

Website
www.zeilverenigingschildmeer.nl

Proeflessen

  • Zomerzeilkamp 29 tot en met 31 juli 2023 (meer informatie hierover staat op de website)
  • Gratis proefles op vrijdagavond op 1 of 8 september 2023
  • Aanmelden: Mail naar training@zeilverenigingschildmeer.nl of bel 06-29967837
  • Informatie: Op nog geen half uur rijden vanaf Meerstad is Zeilvereniging Schildmeer gevestigd aan de oevers van het mooie Schildmeer. Zeilvereniging Schildmeer is een actieve zeilvereniging die al sinds 1942 bestaat. De vereniging uit Steendam is één van de grootste zeilverenigingen van Noord-Nederland, waar in totaal zo'n 40 jeugdzeilers varen. ​​Doel van de vereniging is om de jeugd spelenderwijs te leren om stap voor stap veilig met een zeilboot te varen. Dit gebeurd onder begeleiding van onze enthousiaste en gecertificeerde instructeurs. De zeillessen vinden wekelijks plaats op de vrijdagavond in de periode van eind maart tot en met september. Daarnaast organiseert de vereniging zeilwedstrijden en vele andere leuke (zeil)activiteiten. Ook biedt Zeilvereniging Schildmeer zeillessen aan voor volwassenen. Bij Zeilvereniging Schildmeer ervaar je de vrijheid van het zeilen, terwijl iedereen met open armen verwelkomd wordt en de passie voor zeilen tot leven komt.

 

Zeil- en surfschool Meerstad

Adres
Waterviolier 3
9613 BH Groningen

Website
https://www.zeilsurfschoolmeerstad.nl/ 

Proeflessen

  • Zomerzeilkampen: 4 aparte weken in de zomervakantie met 10% korting.  
  • Aanmelden: Ga naar https://www.zeilsurfschoolmeerstad.nl/lessen-jeugd/ of bel voor meer informatie over de kortingscode naar 050-2030106
  • Informatie: Zeilschool, surfschool, zomerkamp, ja hoor, we zijn het allemaal! Bij ons ga je een gave tijd tegemoet. Je leert op een professionele manier varen met de modernste materialen. Maar minstens zo belangrijk is de fun. Kicken als jij je boot door de golven stuurt of op de plank over de plas vliegt! Genieten in de zon, zwemmen in het meer en lol maken met al je (nieuwe) vrienden.

Optimist on Tour is een samenwerking tussen