Werken bij Optimist on Tour

Op zoek naar een bijbaan of stage in de watersport? Dan ben je op het goede adres hier! Op deze pagina vind je vacatures die momenteel open staan bij ons.

Werken als instructeur

Lijkt het je gaaf om samen met een leuke crew van Optimist on Tour door het land te reizen en kinderen kennis te laten maken met watersport en alle aspecten van het water? Voor komend seizoen zijn we weer op zoek naar enthousiaste instructeurs en wal-crew die naast hun school/studie graag een bijbaan willen in de watersport en/of rondom het thema duurzaamheid (in het Waterlaboratorium). Bekijk de vacatures via de knoppen hieronder.


Stage lopen bij Optimist on Tour / Watersportverbond

Ben jij op zoek naar een MBO/HBO stage vanaf februari 2024 en gaat jouw hart sneller kloppen van evenementen in de watersport. Heb je passie voor sport en evenementen, heb je organisatietalent en ben je leergierig? Dan ben je bij het Watersportverbond aan het juiste adres. Stuur je CV, interesse en motivatie op naar ons via info@watersportverbond.nl. We gaan graag met je in gesprek om een geschikte stage opdracht voor je te formuleren! 

Optimist on Tour is een samenwerking tussen